Vampieren, onbekende liefde

 • Auteur
  Berichten
 • bodaamen
  Deelnemer

  Hey,

  Mijn dromen zijn vaak 1 grote chaos en vind het dus lastig wat mijn droom mij wilt vertellen!

  Heeft één van jullie misschien een idee?

  Vannacht begon mijn droom dat ik in het pretpark werkte als scare actor (vampier)

  Toen sloeg iedereen het op het rennen want er was schijnbaar echt een vampieren uitbraak.
  Ik rende samen met een onbekend iemand naar de trein net buiten het park. De trein reed voor onze neus weg, waardoor ik en de onbekende persoon erachter na rende. We kwamen bij het einde van het gebied want we konden niet verder (alsof er een dome over het gebied was gezet). Op dat moment arriveerde er een oude trein waar we snel instapte vanwege de vamps. Deze trein was van binnen helemaal wit en van stof. Toen we nog een deur verder wilde zaten daar 3 mensen dood op een rij. Op dat moment begon de voice over te praten, en vroeg waar we heen wilde. Amsterdam schreeuwde we.

  Uiteindelijk halverwege werden we uit de trein gezet. Lopend ging ik verder met nog steeds de onbekende vrouw. We kwamen op een veld waar de vrouw werd gebeten door een vampier, in de verte stond er een menselijke vrouw in zo een dwang jas waar je handen zijn vastgebonden. Ik rende verder en werd opgepikt door een busje met mensen die mij leken te kennen. Ik had liefdes verdriet. We kwamen aan bij een gebouw vol met vampieren die ons niks deden. Ze wilde helpen iedereen weer menselijk te maken. Ik schreeuwde op een bepaalde toon wat de vampieren ongemakkelijk maakte. Op het moment dat ze me wilde bijten werd ik wakker.

  Deze droom is één grootte chaos en zo onrealistisch. Maar heeft iemand hier misschien een uitleg bij?

  Groetjes

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">