Vallende mensen

 • Auteur
  Berichten
 • GDijk
  Deelnemer

  Weet iemand misschien wat deze droom betekend?
  De droom was vrij kort maar wel een heldere. Ik lag met mijn rug in het gras en zag in de lucht, om mij heen mensen uit de lucht vallen… Ik zelfs, als ook de vallende mensen hadden geen angst en vielen op een zachte (grasachtige/mosachtige) ondergrond waardoor veel mensen de val overleefden maar sommige dus ook niet. Sommige mensen dreigden op mij te vallen waardoor ik ze van me af moest trappen. Dit was in de droom vrij gemakkelijk… Ik voelde er verder ook niks bij. Geen nachtmerrie.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Op je rug liggen in het gras betekent dat je een ontspannende houding hebt. De mensen die vallen is de maatschappij. Je merkt om je heen dat door competitief gedrag de één valt nog harder op hun bek gaat, dan de ander. Jij daar in tegen bent daar niet gevoelig voor. De mensen die mogelijk op je vallen, schuif je aan de kant.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">