Uitnodiging van duister persoon

 • Auteur
  Berichten
 • Diny
  Gast

  Hallo,

  Vannacht heb ik een droom gehad waarvan ik het gevoel heb dat ik er iets meer over moet uitzoeken. Meestal laat ik mijn dromen weer snel wegdrijven, maar deze blijft helder. Voornamelijk het laatste gedeelte.

  Aan het eind van de droom reikte een onbekende mannelijke persoon een hand naar mij uit (rechterhand), hierin zat niks maar ik kreeg wel het gevoel dat hij mij iets wilde aanbieden. Een vrouwelijke persoon in de droom (ik denk mijn zusje) zei tegen mij dat ze het maar een eng/duister persoon vind, ik had dat gevoel echter helemaal niet.

  Enig idee wat deze droom kan betekenen?

  EsmeEsme
  Moderator

  Diny, ik heb te weinig informatie om te zeggen waar het precies omgaat. Een complete droom laat zien waar het naartoe leidt. Er zit te weinig emotie, sfeer en symboliek in het laatste gedeelte wat je schrijft. Een rechterhand kan een compromis sluiten zijn. Een andere kan iemand wel eng vinden, maar jij niet. Dat heeft te maken met een andere kijk hebben op een situatie. Het zou duidelijker worden wanneer je de hele droom op schrijft.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">