Uitbehandelde kanker en naderende dood

 • Auteur
  Berichten
 • Sharon
  Gast

  Ik heb gedroomd dat ik te horen had gekregen dat ik uitbehandelde kanker had en dood zou gaan in korte tijd.
  Het was ongeveer in mijn laatste uren maar er was niemand om me heen van wie ik hield.
  Mijn zoontje lag in bed zoals hij normaal gesproken ook in bed ligt ‘s Avonds.
  Een onbekende man ‘hielp’ me bij het doodgaanproces en zei dat ik t moeilijk had doordat ik bepaalde dingen niet los kon laten zoals ‘ hoe moet het nu met mijn kinderen’?! Ik zie ze niet opgroeien.. toen begon die over medicijnen en toen ik daar uitleg over wilde geven zei hij ‘ ja je kan het niet loslaten’.

  Mijn stiefvader had tegen de behandelaar gezegd dat hij me het liefst een paar jaar van hem wilde geven.

  Ik wilde in de droom niet gaan slapen omdat ik bang was om niet meer wakker te worden..
  in de droom zelf hoopte ik wakker te worden..

  Wat een rot droom! Weet iemand de betekenis hiervan? Moet ik me in het echt zorgen maken over kanker of een naderende dood?

  Esme
  Moderator

  Dood gaan in de dromensymboliek betekent niet dat het binnen korte termijn gaan gebeuren. Dood gaan betekent het einde van een situatie en gewoonte. Kanker is een agressieve ziekte. Dit betekent dat je worstelt met iets en daar komt een einde aan, zodat je met veranderingen of werken aan jezelf, weer verder kunt gaan. Je laatste uurtjes breng je met niemand door en dat houdt in, dat je je zaakjes zelf moet handelen of oplossen. Dit kan een eenzaam gevoel geven.

  In je droom kun je niet loslaten en dat kan te maken hebben, dat het misschien wel te snel gaat, hoe de kinderen als maar zelfstandiger worden. Ik hoop dat je je hierin kunt vinden en dat ik je een beetje gerust heb kunnen stellen.

  Sharon
  Gast

  Bedankt voor je snelle reactie! Dit stelt me inderdaad gerust.

  Mijn dochter is 12 en heb moeite met haar loslaten inderdaad, ook mijn zoontje word binnenkort 1 en ik zie dat ze me beide (mijn dochter natuurlijk meer dan mijn zoontje) minder nodig hebben.

  Op het gebied van verandering is het inderdaad zo dat ik knopen door moet hakken wat betreft mijn relatie. Voor mijn gevoel zit ik in een tweestrijd.. de ene kant wil vechten voor de relatie en de andere kant vind het wel prima zo alleen.

  Esme
  Moderator

  Hier een inzichtkaart Zwaarden 2 en een link: https://tarotstapvoorstap.nl/tarotkaarten/tarotkaart-zwaarden-twee/

  Bron Website De Tarot Lezer – Zwaarden 2:
  Je bent besluiteloos ten opzichte van een situatie waarin je eigenlijk een beslissing zou moeten nemen. Je hebt het gevoel dat je eerst je emotionele balans terug moet vinden voor je actie kunt ondernemen. Je wil dat het gevoel goed is, zodat je vanuit je intuïtie kunt besluiten. Door je twijfelende en afwachtende houding zal je omgeving jou verwijten dat je de realiteit niet onder ogen wil zien. Misschien word er van je gevraagd om partij kiezen of een stevig standpunt in te nemen, terwijl je dat juist hoopt te vermijden. Je weet dat je uiteindelijk iets moet gaan doen, voordat de beslissing voor jou genomen wordt. Vooral in de familie of relatiesfeer kan Zwaarden Twee wijzen op ruzies of problemen die niet tot een oplossing komen, omdat je geen knoop durft door te hakken.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">