Tweeling babys

 • Auteur
  Berichten
 • Sdc
  Deelnemer

  Ik droomde dat ik zomaar ineens een baby tweeling had maar ze waren zo klein dat ze allebei in mijn handen pastte. Ik legde ze in bed en ging weg. Ik weet niet meer waar ik was maar ineens kreeg ik een paniek omdat ik de babys was vergeten. Alsof ik helemaal niet meer wist dat ik ze had. Ik ging snel terug naar huis en 1 van hun lag onder de deken en ademde heel snel alsof die geen lucht kreeg ik pakte ze op en die ene leek bijna dood te gaan maar gelukkig was dat niet zo. Ik was net op tijd. Even later was ik weer weg en raakte ik weer in paniek omdat ik weer was vergeten dat ik babys had.

  Ik heb in het echt geen kinderen.

  Wat betekent mijn droom?

  Ebeline
  Gast

  Een veel voorkomende interpretatie van een droom over het hebben van een tweeling is dat ze symbolisch zijn voor dualiteiten, ambivalentie en tegenstellingen. U kunt in conflict zijn met of in harmonie zijn met beslissingen en ideeën. … Tweelingen in je droom kunnen ook symbolisch zijn voor twee spirituele ideeën of concepten die, wanneer ze gescheiden zijn, eenheid kunnen bereiken.

  Dromen van een te vroeg geboren baby vertegenwoordigt in werkelijkheid nieuwe problemen en gecompliceerde situaties. Ze zullen veel sneller gebeuren dan u denkt. U zult onvoorbereid zijn en instinctief handelen.

  Een deken in de negatieve zin heeft te maken met iets( omstandigheden of situatie) willen verbergen

  Baby vergeten suggereert dat je probeert je eigen kwetsbaarheden te verbergen; je wilt anderen niet op de hoogte stellen van je zwakheden. Als alternatief vertegenwoordigt het vergeten van een baby een aspect van jezelf dat je hebt verlaten of opzij hebt gezet vanwege de veranderende omstandigheden van het leven. De droom kan dienen als een herinnering dat het tijd is om die oude interesse, hobby of project weer op te pakken.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">