Trouwen

 • Auteur
  Berichten
 • M.Suikerbloempje
  Deelnemer

  Goedemorgen :)

  Ik droomde dat mijn ex met mij wilde trouwen. Maar ik had zelf in mijn droom het gevoel dat ik dat echt niet wilde. In het echte leven hebben mijn ex en ik goed contact, lachen we nog veel en hebben we soms nog sex, we hebben ook een kind, maar hij wil geen relatie, hij zegt wel in de toekomst dat te willen.
  Verder in mijn droom zag mijn ex er onverzorgd uit (vieze kleding aan) en daar knapte ik in mijn droom nog meer van af. Maar ik stemde toch toe om te gaan trouwen omdat hij dat wilde…
  Wat zou deze droom betekenen?

  Groetjes,

  M.Suikerbloempje

  Esme
  Moderator

  Je ex wilt wel de lusten niet de lasten. Vrouwen zijn meer in hun emotie, mannen in hun ratio. Intiem zijn met een man kunnen vrouwen andere verwachtingen geven. Dit is een natuurlijke reactie, want je instinct zoekt een mannetje die voor ze zorgt. In je droom verwerk je deze situatie. Je wilt graag een verbintenis aangaan, maar in werkelijkheid weet je dat hij zich beklemd voelt in een relatie. Dat hij onverzorgd eruit ziet komt, omdat hij onverschillig met jullie contact om gaat. Hij zou het mogen koesteren, maar hij maakt er juist misbruik van.

  M.Suikerbloempje
  Deelnemer

  Hallo Esmee,

  Ja klopt en merk wel dat mijn ex nog steeds voor me zorgt en steunt in mijn leven. Hij probeert altijd te checken of het goed met me gaat, dus over dat misbruik maken… weet ik nog niet zo goed, het kan zeker gedeeltelijk wel zo zijn hoor zeker! Ik kan me in de rest wat je hebt geschreven heel goed vinden!!!

  Groetjes,

  M.suikerbloempje

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">