Trouw in het hiernamaals

 • Auteur
  Berichten
 • Caroline
  Gast

  Mijn droom was beetje chaotisch. Wil eerst melden dat mijn grootvader 1,5maand geleden overleden is.
  De droom:
  Ik liep weg van iets, de trap af, snel, met een moment zelfs glijdend, bena zwevend over de trappen naar beneden. Had ook een puppy vast, wou de moederhond mee lokke ma die keerde om en zette ik het op zen lope af de trappe. Eens beneden een grote ruimte (leek wat op de kerk waar ik ga) vele mensen, ik keek links en zag mijn grootouders. En voelde dat ze opnieuw gingen trouwen maar dan voor het hiernamaals. (wat ik snap voor men opa, maar men oma leeft nog)
  Ging naar hun, deed men oma haar kraag van haar blouse goed en dan de kraag van men opa met zijn das. Kzei vake, u das is achterstevoren.. Ho jaa het gaf hem niet, hij was terug samen met oma. En ik voelde vreugd voor hun. Erna zat ik alleen met men broer en zei het hem, omi en vake zijn terug getrouwd voor in het hienamaals, hij baalde dat hij het te laat wist. En werd wakker. Vind dit een moeilijke droom om op te zoeken. Het afdale v d trap heb ik wel iets van gevonde maar was niet zo plezierig om te lezen. Weet niet goed waar ik op moet lette bij deze droom… Iemand een idee?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">