Tram en telefoon

 • Auteur
  Berichten
 • Sissi
  Gast

  Hoi ik was zo overstuur in mijn droom. Ik zat in een tram die rondjes reed wat ik heel.prettig vond. Het deed me aan een fijne tijd denken. Toen ineens reed hij een andere kant op in een deel van de stad die onbekend was… Ik schroom want ik moest ergens op tijd zijn en ik zou zo te laat komen. Wat was er aan de hand. Mijn mobiele telefoon was ook dood en de tram ontspoorde en kwam tot stilstand. De machinist zei dat de tram kapot was en hij moest naar het hoofdkwartier om hem te maken. Hij zou wel terug gaan naar de plek waar ik moest zijn maar hij wist niet wanneer. Het volgende moment ben ik op mijn plek en ontdek ik dat ik de machinist mijn telefoon heb gegeven! Ik vertel het tegen een kennis en zij maakt mij bang. Dat is gevaarlijk. Vervolgens ontdek ik dat mijn boekje met pincodes ook bij de machinist is en word heel paniekerig want zo kan hij bij mijn geld… Ik raak helemaal overstuur en word wakker. Weet iemand me meer te vertellen over deze droom?

  Esme
  Moderator

  In een tram laat je je leiden. Rondjes rijden is geen uitweg vinden. Je zit in een situatie waar je niet uitkomt. Het onbekende van de stad zijn je angsten, die je moet doorgronden. Communicatie gaat ook moeilijk. Het lijkt of je helemaal dicht klapt. Je kan op die manier niet je doelen bereiken. De angst is dat je er niet meer uitkomt. Je bent ook niet een type die snel aanklopt bij anderen, wat je wel zou moeten doen. Wacht daar niet te lang mee, want wanneer het rot gevoel wegzakt kun je niet meer goed uitleggen wat het probleem is.

  Ebeline
  Gast

  Tram staat voor jouw levensreis.
  In rondjes rijden dezelfde acties of gedachten herhalen zonder vooruitgang te boeken.
  Je vind het allemaal fijn en de tram neemt een verkeerde afslag: Je houd teveel vast aan het verleden en kunt niet loslaten. Afspraak/,te laat komen:

  Door jouw houding/opstelling loop je kansen mis. Doelen worden niet behaald (ontspoord/stilstand)
  Tram kapot: oh oh wat een zooitje/,chaos.

  Machinist: Je hebt geen controle over je eigen leven. Telefoon afgeven en pincode. Je moet verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven. Als jij je leven niet op orde hebt dan stel je jezelf heel kwetsbaar op. Dat kan verkeerd aflopen. (Beïnvloedbaar, de verkeerde mensen vertrouwen etc)

  Sissi
  Gast

  Hoi Esme en ebeline dank voor jullie uitleg. Zo zie ik het ook. Ik ben bezig meer verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven en dat gaat met vallen en opstaan. Zit in een lang traject en er komen nu resultaten maar soms val ik terug en dat was gisteren dus het resoneert. Thanks ????

  Sissi
  Gast

  Die uitroeptekens had ik er niet bij geplaatst….

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">