Tormado

 • Auteur
  Berichten
 • Avalon
  Gast

  Hallo,
  Kan iemand mij deze droom uitleggen?
  Ik stond voor mijn werk. En er kwam een hele zware tornado aan. Het begon eerst te regenen. En daarna kwam de tornado. Een enorme draaikolk was zichtbaar. En daarin zaten allerlei spullen die de orkaan had meegenomen. Ik zag het duidelijk. Het waren voornamelijk gitaren (heel raar). Ik vluchtte naar binnen en was heel bang en liep te trillen.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je werk staat voor energie en doelgericht handelen. Een tornado staat voor een uitbarsting van emotie. Vooral woede. De spullen zijn problemen of vervelende herinneringen. Deze weet je nog niet los te laten. Bang zijn staat voor onzeker zijn en trillen voor angst. Maar je kunt het ook gewoon zien als een nare droom, wat betekent dat er emotie is opgehoopt en verwerkt dient te worden.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Avalon
  Gast

  Hallo Esme
  Hier kan ik zeker wat mee. En klopt allemaal. Bedankt voor je zeer heldere uitleg. Met vr gr Avalon

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">