Toilet??!

 • Auteur
  Berichten
 • Originelenaam
  Deelnemer

  Hoi,
  Een tijdje terug was ik alleen thuis. Die hele dag was ik al ‘enge filmpjes’ over paranormale dingen etc aan het kijken. Maar toen het al wat later was en mijn ouders weg waren moest ik heel nodig naar de wc. Toen ik naar de deur liep zei iets in me al dat ik het niet moest doen maar ik moest nodig dus ik deed het toch. Toen ik in de wc stond voelde ik een hele erge druk. Ik hoorde een superhard sissend geluid en het voelde alsof er iets aan mij trok ofzo. Ik schrok en rende weg.
  Een paar weken later ging ik weer naar de wc, dit keer was mijn moeder thuis maar die zat in de woonkamer en ik ging naar de wc boven. Toen ik een tijdje zat hoorde ik een stem mijn naam roepen. 2 keer achter elkaar. Daarna voelde ik de zelfde druk en dezelfde angst als een paar weken geleden in de wc en ik rende weer weg.

  Toen een maand later ging ik op vakantie (toen was corona er nog niet heel erg) en toen ik daar naar de wc ging voelde ik weer zon druk en angst.

  Wat is dit en waarom alleen in de wc?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">