Tienerdroom

 • Auteur
  Berichten
 • Linlin
  Gast

  Hallo allemaal ik hoop dat iemand me kan/wil helpen met een droom die mijn dochter van 11 me vertelde,

  Ze heeft een terugkerende droom over een kamer/ruimte waar een lief zacht dingetje in zit en snel vult de ruimte zich met drukte en stekelige dingetjes die het lieve zachte dingetje helemaal ondersneeuwen daarbij hoort ze ook heel veel stemmen waarvan ze niet hoort wat ze zeggen.

  Ik hoop dat iemand me iets kan vertellen hierover alvast bedankt

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Linlin
  Gast

  Dankjewel esme heel graag

  Esme
  Moderator

  Een huis is als een jas om iemand heen. Het symboliseert de lichaam en ziel. De kamers bevatten eigenschappen en vaardigheden. Elke kamer heeft zijn functie. De kamer met de lieve zachte dingetjes is nog de lieve meisjeskamer en de ruimte die verandert in stekelige dingetjes en zijn de hormonen, die steken, en haar laat transformeren tot een vrouw.

  Bij meisjes begint de pubertijd tussen 9 en 14. Hierbij komen allerlei hormonen vrij voor de transformatie naar een vrouw. Ook psychisch kunnen meisjes daar last van krijgen. Tijdens de puberteit wordt het kind zelfstandiger en onafhankelijker. Sterke en plotselinge stemmingswisselingen zijn niet ongewoon.

  Linlin
  Gast

  Heel erg bedankt esme ????

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">