Therapeut

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Crystal
  Gast

  Hoi allemaal,

  Ik hoop dat iemand mij kan helpen mijn droom te duiden.

  Ik ben sinds een tijdje in therapie, en ik heb al meerdere dromen over mijn therapeut gehad.

  Nu is het zo dat ze in iedere droom super ongeïnteresseerd doet, amper vragen stelt, en de afspraak zo snel mogelijk wil beëindigen.
  Soms droom ik ook dat ze van me wegloopt, me probeert te ontwijken als ik haar wil spreken, en me aan mijn lot overlaat.

  Dit terwijl ik een fijne band met haar heb in het echte leven. Wat zou het kunnen betekenen dat het in mijn dromen zo slecht gaat?

  Alvast bedankt voor het lezen, en de hulp.

  Romi
  Gast

  Zelf zou ik het interpreteren dat je onbewuste aanvoelt dat zij toch niet de geschikte persoon is om jou te helpen. Als je het aandurft zou je haar ermee kunnen confronteren. Maar dan zou ik wel nog even verdere dromen afwachten of dat een goed idee is.. Anders misschien beter een andere therapeut zoeken of eigen therapeut zijn adhv dromen

  Crystal
  Gast

  Hoi Romi,

  Bedankt voor je reactie. Hier had ik zelf nog niet aan gedacht. Ik zal kijken hoe het contact verder verloopt, en of ik nog meer dromen over haar krijg.

  Eson
  Gast

  Hallo Crystal,

  Waar de droom meer over gaat is of jij jezelf wel genoeg acht om hulp te krijgen en te ontvangen.
  Het ligt niet zo zeer aan de therapeut maar aan jou en je zelfbeeld wat onzeker lijkt en wellicht dat minderwaardigheid een rol speelt vanwege pijn door iets wat is gebeurd?!

  Je ziel wil je onbewuste wakker maken om meer aan je eigenwaarde en nieuw zelfbeeld te gaan werken samen met de therapeut.
  Op deze manier kun je fijn en vertrouwd eigenschappen veranderen waardoor je leven ook fijner wordt.

  Omdat je hier vaker over hebt gedroomd, je therapeut, is dit niet perse dat zij niet goed zijn maar juist tegengesteld en is de boodschap urgent en waard genoeg om het te onderzoeken in jezelf.

  Je bent het waard om jezelf te zijn en te leven zoals jij wilt en deze therapeut lijkt de juiste persoon met goede trilling te zijn om je verder te verdiepen en om dichter bij jezelf te komen.

  Sterkte en luister goed naar je gevoel/intuïtie.

  Eson ♥

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">