Terugkerende onderwerp

 • Auteur
  Berichten
 • CocoChanell
  Gast

  Ik heb een hele leuke vriend die ik al 2 jaar ken.
  Mijn vorige relatie heeft 12 jaar geduurd, waarbij mijn ex, aan het einde van de relatie, mij flink heeft bedrogen met andere vrouwen en we moest scheiden.
  Tussen mijn huidige vriend en ik gaat het hartstikke goed. De liefde is er echt.
  Maar de afgelopen weken heb ik iedere nacht een droom over hoe mijn huidige vriend of vreemd gaat, contact heeft met een andere vrouw of dat hij mij verlaat voor een ander… Maar dan ook best vaak op de manieren hoe mijn ex met mij om is gegaan.
  Het lijkt dat juist nu ik mij echt durf over te geven aan deze relatie en liefde ik deze dromen heb.
  Zelf word ik er gek en soms onzeker van.
  Hoe zijn deze dromen verder te plaatsen of te stoppen??

  Alvast bedankt!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Onbewust ben je in je dromen bezig met je relatie. Je staat versteld over hoe de relatie is. Dit had je nooit kunnen dromen en wil het niet kwijt. In je achterhoofd ben je bang dat er een einde aan komt, wat je absoluut niet wilt. Dit is een droomrelatie en is als een sprookje. Geniet er van en blijf altijd positief. Je hoeft niet onzeker te zijn. Wanneer je met een altijd positieve kijk op je huidige relatie hebt, dan houden de dromen over een eind op. Je hebt door je vorige relatie een soort trauma opgelopen. Dit mag je loslaten.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">