Terugkerende enge droom – vrouw

 • Auteur
  Berichten
 • Frey21
  Gast

  De laatste tijd heb ik wel vaker een eng moment jn mijn droom die steeds terug komt. Vannacht was het wel heel erg en bleef de situatie maar terugkomen, heb er niet van geslapen.

  Ik droom dat ik op bed ligt, in mijn eigen slaapkamer in mijn eigen huis. Ik word op een bepaald moment “wakker” in mijn droom en zie vanuit de gang een Vrouw van Aziatische afkomst mijn kamer binnen lopen/sluipen. Ze wijst naar mij en fluistert iets wat ik niet kan verstaan. Ik Probeer altijd te schreeuwen maar dat lukt niet. Ik maak altijd een beetje een kermend geluid en zachte “nee”. De vrouw loopt hierop achterwaarts terug naar de hal en verdwijnt naar de kamer die in het echt mijn logeerkamer is, terwijl het in mijn droom de kamer van mijn ouders is..

  Wat kan dit betekenen? Ik slaap er inmiddels erg slecht door omdat ik bang ben dat hij terugkomt. Ik snap ook niet goed de afkomst van de vrouw, aangezien ik zelf Hollands ben.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">