Terugkerende droom

 • Auteur
  Berichten
 • Maureen29
  Deelnemer

  Beste Lezer,

  Al een poosje heb ik een verontrustende paniek droom. Vanacht droomde ik dit opnieuw en ik zou graag weten waarom ik dit telkens in meer of mindere mate droom.

  Ik ben in een groot gebouw, een soort kantoor gebouw en de mensenmassa is allemaal druk in de weer met alles. Mijn leidinggevende van mijn werk controleert de boel. Vanuit de verte die ik een grote vuur al op ons af komen met een soort katapult en die knalt een aantal km verderop uit elkaar en laat het plein vollopen met lava, er volgen er een aantal maar het is net verweg genoeg voor ons, wij zitten veilig. Echter halen we toch mensen naar binnen waaronder mijn kinder die fijn buiten spelen. Op dat moment komt er een soort gas via de waterputten naar boven waardoor wij wel degelijk gevaar lopen en ik kan mijn kinderen niet vinden. In totale paniek ben ik opzoek naar mijn kids en uiteindelijk word het kantoor pand gesloten omdat het gas anders binnen komt. Mijn zoon ( 4) vind ik bij het zwembad? en mijn dochter (1.5) zit in een auto? Mijn man komt in dit hele verhaal niet voor en ik ga maar met ze rijden, waar ik geen ga weet ik niet meer de weg lijkt oneindig. Meestal word ik rond dat moment wakker.

  De droom geeft paniek, angst, opluchting als ik in iedergeval mijn kids heb gevonden maar deze droom spookt soms de hele dag nog door mijn hoofd.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">