Terugkerende dromen in 1

 • Auteur
  Berichten
 • MingusMingus
  Deelnemer

  Een droom waarin de onderwerpen van terugkerende dromen samenkwamen. De weer opnieuw examen droom en de naar de wc droom in een gevlochten. Plus de iets vergeten droom.
  Bijeenkomst op werk vanwege nieuwe koers. Het is heel druk. Ik ging er op de fiets naar toe. De heen en terugweg was in het donker. Tijdens de bijeenkomst mocht ik voor de hele dag maar een soort drankje kiezen. Dat was makkelijker. Ik koos thee, want koffie drink ik alleen smorgens. Mijn verbazing was groot toen ik later iemand zag wisselen van bier naar water.
  Ik was niet gelukkig met het nieuwe rooster. Mijn werkrooster werd veranderd in een school/opleiding rooster. Straks moet ik 5 lange dagen maken ipv het ideale rooster wat ik nu heb. Geen zin in. In een pauze ging ik stukje fietsen. Maakte route steeds langer want ik had geen zin meer om terug te gaan. Dat lukte niet. De oprit naar het werk/school was altijd de eerstvolgende straat rechts. Ik wilde er niet heen. Wat vaak lukte, maar het had geen consequenties. Ik kwam er mee weg. Was het misschien de bedoeling om weg te blijven? Ik miste zo wel veel stukken informatie maar dat maakte ook niet uit. Ik hobbelde mee met de rest, dat was goed.
  Ik viel op een of andere manier steeds buiten de groep. Iedereen kende mij wel, wist wie ik was. Maar zonder echt diepgaand contact. Ik ging mijn eigen weg en dat was wat zo speciaal was aan mij.
  De vrouwelijke collega’s komen dicht tegen me aan zitten in de pauze, buiten op een grasveld. Er is er een, met zonnebril, bikini en lang haar, die bewust mijn arm over haar heen trekt en op mijn benen komt liggen. Dat is normale gang van zaken, dus niemand kijkt ervan op.
  Ze vertrouwen mij, want ik ben toch niet gevaarlijk, maar ik begrijp ze tenminste.
  En dan moet ik weer eens naar de wc. Ik richt ruim boven de wasbak. Ik vraag me af waarom, maar het gebeurt zo. Terwijl er toch nog iemand aanwezig is in een van de wc’s. Toch doe ik het.
  Dan fiets ik naar huis en kom er achter dat ik opnieuw mijn rugzak ben vergeten. Die staat er nog, maar ik had hem eigenlijk niet meer nodig.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">