telefoonnummer

 • Auteur
  Berichten
 • Potplantje6
  Deelnemer

  Dromen

  Hallo! Van deze droom ben ik niet wakker geschrokken en had ik ook geen hartkloppingen. Toch houdt het me de hele dag al bezig. Gezien het onderwerp van de droom plaats ik het toch bij nachtmerries. Heeft iemand een mogelijke verklaring?

  Ik was aan het lopen met mijn vriend, in een soort spleet tussen 2 gebouwen. Het was licht. Ik keek naar de grond en zag iets in elkaar gevouwen. Het viel om en ik zag dat het een zwerver was. Dood. Hij leek licht, broos, assig, alsof enkel de botjes gewichtig waren. Ik zag zijn gezicht gedetailleerd voor me, naar en kil.

  Ik wist niet of mijn vriend het had gezien en het me niet wilde laten weten. Ik liet niet zien dat ik het zag, want ik wilde hem niet laten schrikken. Ik belde 112 zonder dat hij het door had. We moesten blijven om te kijken of wij de man herkende.

  Er was nog iemand, een vrouw. Ook een zwerver en ook dood, precies zoals de man. Ik zag haar pas later. De politie agente kwam naar me toe met gegevens en op de gevonden pas stond een telefoonnummer. Ik herkende het, het was mijn telefoonnummer. Ik verbaasde me erover en ik begreep het niet. Het was was behoorlijk eng.

  Er werd gevraagd of ik naar de gegevens van de man kon kijken, maar ik was terughoudend. Straks was het nummer van mijn vriend… Ik liep naar de agente en keek voorzichtig en inderdaad. Op de pas stond zijn nummer.

  Het was duidelijk dat wij de overleden mensen niet waren, maar het voelde alsof onze dagen waren geteld. Alsof dit een boodschap was of eerder en dreigement.

  Ik voelde me na de droom heel bewust van mijn kwetsbaarheid en die van mijn vriend. Ik heb hem voor de zekerheid gezegd iets voorzichtiger te doen vandaag hahaha.

  Esme
  Moderator

  Dromen zijn beelden in symbolen. De dood betekent hier niet een ongeluk, maar een einde van een situatie en een begin van een fase. Net als de feniks die op gaat in vuur en herrijst uit zijn as. Het lijkt erop dat er eerst armoede is geweest en het later weer beter gaat. Het hoeft niet perse om financiële armoede te gaan het kan ook te maken hebben, met geestelijke winst of nieuwe vrienden om je heen. Het telefoonnummer staat voor communicatie. Je bent momenteel goed bereikbaar. Het verhaal van de droom doet mij denken aan de tarotkaart ‘Het Oordeel’, Hierbij de link: http://www.kaartensterren.nl/pagina’s%20tarotkaarten/arcana/pagina%2020%20oordeel.html. Ik ben benieuwd of je hier wat mee kunt.

  Potplantje6
  Deelnemer

  Heel erg bedankt voor de reactie. Ik ga het zo nog een keer lezen, maar het geeft al wat meer rust. De armoede herken ik wel in emotionele zin.
  Ik droomde vandaag raar genoeg weer over een nare situatie met mijn vriend. Dit keer was er brand en hingen we aan een heel hoog balkon. Ik hield het niet meer dus mijn vriend pakte mijn hand. Uiteraard hield hij het niet lang vol. Ik zei hem: ‘laat maar los en doe je ogen dicht.’

  Mijn vriend maakte me wakker omdat ik in mijn slaap aan het huilen was. Deze dromen voelen heel intens…

  Esme
  Moderator

  Het lijkt erop dat je heel erg in je droom aan het verwerken bent. Maar de laatste droom lijkt wel op een nachtmerrie. Deze komt vaak voort uit stress of door traumatische gebeurtenissen. Branden staat voor schoonbranden en de hoogte en balkon voor uitzicht, maar er gaat wel iets goed mis. Het kan zijn, dat je niet weet hoe je bepaalde dingen moet oplossen of loslaten. Dat komt vaak doordat je jezelf nog niet zo goed kent. Dat komt vaak wanneer je op de automatische piloot gaat.

  Potplantje6
  Deelnemer

  Bedankt voor het antwoord! Ik kan me daar goed in vinden! Ik zit in een redelijk nieuwe relatie en heb veel te verwerken uit mijn vorige. Dat haalt mij soms in omdat ik heel lang op de automatische piloot heb geleefd. Ik zie nu in hoe het ook kan en hoef me voor veel niet meer te verweren. Dat is fijn, maar nieuw. Deze uitleg geeft mij meer inzicht in wat ik vaak nog ontken. Bedankt!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">