Telefoon

 • Auteur
  Berichten
 • Oumaima1993
  Deelnemer

  Ik zat in een tram en mijn telefoon had ik laten liggen. Toen ik uitstapte keek ik door het raam en zag mijn telefoon daar liggen en wilde snel naar binnen rennen maar hij reed al weg. Toen wilde ik er snel achter aan gaan fietsen of rennen alleen ik schoot wakker van de schrik :( wat zou dit zijn?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Oumaima1993
  Deelnemer

  Hier is mijn reactie xx

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De tram is meeliften naar een doel. De telefoon staat symbool voor communicatie. Het kan zijn dat je bepaalde informatie gemist hebt of ben je bang dat je bepaalde informatie mist. Kan gaan om een smartphone verslaving. Het raam is je visie naar de buitenwereld. Fietsen of rennen achter iets aan is achter de feiten aanlopen.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">