Tanden vallen uit mond

 • Auteur
  Berichten
 • duvel
  Gast

  Vannacht had ik de droom dat ik wakker werd en dat mijn hoektand er ineens uitviel. in de eerste instantie was ik bij omdat ik dacht dat het mijn melktanden waren om mij vervolgens te bedenken dat ik al mijn tanden al gewisseld had.
  Vervolgens maak ik mijn moeder wakker en leg uit wat er gebeurd was. Ik stel voor om naar het ziekenhuis te gaan om te laten onderzoeken waardoor dit kwam. Maar mijn moeder zegt dat we beter morgen kunnen gaan en loopt vervolgens naar de badkamer en ik nog even langs mijn slaapkamer. ik begon op een gegeven moment de denken maar vooral te hopen dat dit gewoon een nachtmerrie was.
  Ik bedacht me dat als ik aan het gordijn voelde en ik voelde geen stof, dat het dan een droom moest zijn om daarna tot die conclusie te komen.
  vervolgens loop ik naar de badkamer en vraagt mijn moeder mijn vader om een kruiskopschroevendraaier zodat ze mijn, nu ook uitvallende kiezen, weer terug te drukken. vervolgens schrik ik wakker.

  Wil iemand uitleggen wat dit betekend ik snap er namelijk niets van.

  Esme
  Moderator

  Tanden worden gebruikt om mee te bijten, scheuren en malen. Tanden staan voor kracht. Wanneer het om melktanden ging is er een situatie van transformatie, maar dit was het volgens jou in de droom niet. Het verlies van tanden zou dan kunnen staan voor een gevoel van krachteloosheid. Je kan je gefrustreerd voelen als je niet gehoord wordt en kun je last krijgen van je zelfvertrouwen. Ook je kiezen zitten los. Er is een situatie geweest waarbij je niet van je af kon bijten. Misschien is dit je valkuil en ben je te lief voor de maatschappij. Je mag wat assertiever zijn. Dit is een leerproces.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">