Tanden die plots uitvallen

 • Auteur
  Berichten
 • Sanne
  Gast

  Afgelopen nacht had ik een droom waarbij ik in mijn ouderlijke huis aan de eettafel zat samen met een goede vriendin. Hierna vielen plotseling mijn kiezen en tanden aan de linkerkant uit. Hierna had ik ze in mijn hand liggen en keek ik in de spiegel waar ik mijzelf in zag. Vervolgens werd in plotseling wakker en moest ik ook echt even checken of mijn tanden er nog inzaten. Want de droom voelde heel echt. Heeft iemand ervaring met een soortgelijke droom? Of kan iemand mij vertellen wat dit zou kunnen betekenen?

  EsmeEsme
  Moderator

  Met tanden snij je het eten en met kiezen vermaal je. Links is de onbewuste kant. Je kunt de tanden en kiezen niet gebruiken, want ze laten los. Dat betekent, dat je moeilijk gebeurtenissen kan verwerken. Het blijft hangen en daar raakt je hoofd op een gegeven moment vol van.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">