Taartje in de sneeuw

 • Auteur
  Berichten
 • Loïs
  Gast

  In mijn droom maakte mijn vader een taartje voor mij, m’n lievelings taart. Hij had de buitenkant knalblauw geverfd met kleurstof. Terwijl ik ervan at zag ik aan de overkant een restaurant/gebouw en bedacht mij; daar is m’n vader, hij moet mijn taartje ook zien!! Toen ik buiten met het taartje naar de overkant rende, gleed ik uit in de sneeuw. M’n taartje was 1 met de sneeuw geworden en ik probeerde zover het lukte m’n taartje weer terug op m’n bord te leggen. Dat luktte uiteindelijk met veel moeite.

  Ik zou graag willen weten wat dit inhoud aangezien mijn gevoel zegt dat deze droom veel betekent voor mij.

  Esme
  Moderator

  Een taart staat symbool voor genieten. Het is zoet en staat voor energie. Blauw staat voor rust, waarheid, wijsheid, de hemel, eeuwigheid, toewijding, rust, loyaliteit en openheid.

  Sneeuw staat voor bevroren emotie. Je vind het moeilijk om deze te laten smelten. Dat komt omdat je niet kunt accepteren dat voor jou negatieve emoties niet gezien mogen worden. Jammer, want door te accepteren krijg je meer adem.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">