Taart en gebak

 • Auteur
  Berichten
 • Mel1ssa
  Gast

  Ik zou met een vriendin ergens in de stad afspreken na mijn bijeenkomst. Bij de bijeenkomst waren er met name veel oud-klasgenoten en er was vooral heel veel taart en gebak. Iedere keer wanneer ik terug kwam om meer gebak te pakken leek het wel alsof er andere stonden en er meer bij kwamen. Maar toch haastte ik om de lekkerste eruit te pikken. Ook viel het op en maakte ik een opmerking dat we allemaal blauwe kleding droegen (sommige turkoois).

  Mel1ssa
  Gast

  Iemand??

  EsmeEsme
  Moderator

  ‘k zal er vanavond naar kijken.

  EsmeEsme
  Moderator

  De stad is de maatschappij. Oud klasgenoten zijn herinneringen van vroeger. Je kijkt achterom. Het is een tijd geweest en vol energie. Dat is wat de taart en gebak symboliseert, energie, omdat gebak zoet is en energie geeft. Gebak is lekker en stilt de onrust en overdaad laat je lichamelijk groeien. Is dat een struikelblok van jouw?

  Blauw staat voor waarheid, toewijding en rust. De kleur turquoise staat symbool voor kracht en natuurlijke energie.

  mel1ssa
  Gast

  Dankjewel!! Met wat bedoel je als struikelblok?

  EsmeEsme
  Moderator

  te veel eten?

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">