Super gekke droom!

 • Auteur
  Berichten
 • Dichterbij
  Gast

  Ik droomde dat ik al masturberend aan het rennen was (??!!) Over een veld. En toen zag ik ineens mensen. Ik schrok me kapot. Ik was me zeer bewust van mijn naaktheid. Ik had alleen een T-shirt aan die ik net over mijn billen kon trekken. Ineens kreeg een aantal mannen mij in het vizier. Daar schrok ik van en rende snel naar een auto die ik vlug op slot deed. Ze waren al snel bij me en het achterportier was nog niet op slot. De auto was al gestart, dus ik kon zo weg rijden. Maar ik zag dat de sleutel er niet in zat en ik besefte me.. als de moter zou afslaan, dan zou ik niet meer kunnen rijden. Die gok durfde ik niet te wagen. Dus ik lachte naar de mannen en stapte uit de auto.

  Ik droomde ook dat ik op dat zelfde veld spelletjes aan het doen was. En ik kreeg van iemand een kam waarmee ik mijn haren heel vet kon stylen. Ik was daar super blij mee!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Seks met jezelf is het geestelijk verheerlijken. Het is een primitieve manier van jezelf bevredigen. Alleen voel je je op je gemak. Het veld staat voor weidsheid en overzicht.
  Eerst ging je helemaal in jezelf op en ineens komt de schaamte naar boven. De manieren zoals je te werk gaat zijn prima (bevredigend) voor jou, alleen als er andere mensen bij zijn raak je uit je comfort zone. Haren kammen is de behoefte hebben aan ordenen. Het vet maakt het soepeler.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">