Super felle kleuren: goud/geel en groen

 • Auteur
  Berichten
 • Josje
  Gast

  Ik had vannacht ook een korte droom na de ‘niemand gelooft me droom’. In deze korte droom liep ik op straat en toen ik naar links keek zag ik alles in een goud/ geel licht. Een soort mosterdgeel. Ik zag een heuvel, gras en 2 kinderen en een haas met elkaar spelen. Alles was een beetje vaag door de enorme gele gloed. Vlak daarna liep ik langs een lichtgroen stukje gras. De kleuren waren heel sterk en overweldigend. Weet iemand wat dat betekent?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Esme
  Moderator

  Op straat bevind je je midden in de maatschappij. De linkerkant staat voor het onbewuste en de rechterkant voor het bewuste. Het goud/geel licht staat voor licht in de tunnel. Door je handelen kunnen zaken goed verlopen.

  De heuvel is een obstakel. Het gras voor vrijheid. De haas staat voor vruchtbaarheid. De kinderen die spelen, doet je denken aan de tarotkaart Bekers twee. Bekers staat symbool voor emotie, want in de beker zit water (emotie en onbewuste). Denk aan tranen van verdriet of blijdschap. De betekenis van de kaart gaat om gelijkwaardige vriendschap. In de link lees je meer: http://www.kaartensterren.nl/pagina%27s%20tarotkaarten/bekers/pagina%20bekers%2002.html.

  Josje
  Gast

  Bedankt voor je uitleg, ik had geen idee dat er zoveel uit te halen viel. Heel interessant!

  Josje
  Gast

  Nog een toevoeging….ik heb net de kaart bekeken en het beeld doet inderdaad erg denken aan het beeld in mijn droom. Dank je

  Esme
  Moderator

  Sorry, het is de verkeerde kaart. Het gaat wel over emoties, maar is een andere beker kaart maar wel vergelijkbaar. Namelijk de Bekers 6. Het gaat over koesteren van oude herinneringen, waarbij 2 kinderen zijn afgebeeld. Zie link: http://www.kaartensterren.nl/pagina%27s%20tarotkaarten/bekers/pagina%20bekers%2006.html

  Josje
  Gast

  Geeft niks, alleen past de eerste kaart w.b. uiterlijk veel beter bij mijn droom, de rust en ruimte en de achtergrond van die kaart is vrijwel gelijk aan mijn droom.
  Dus, de verkeerde kaart, maar voor mij toch een goede of zoiets…..

  Esme
  Moderator

  Zeker. Een hele positieve kaart. Het laat ook veel innerlijke rust zien.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">