Straling

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Jet
  Gast

  Hoihoi

  Ik droomde afgelopen nacht over straling. Het kwam erop neer dat de hele wereld last had van straling en ik zocht naar gezonde mensen.

  Ik had een zus. Ik weet niet meer waarom, maar zij was de bron van super veel straling. Ik kon de stralingsdeeltjes op het begin zien, en ging naar een andere kamer als mijn zus om zo de straling te vermijden. Tevergeefs. Tijdens dit deel was ik nog een jaar of 10 denk ik.

  Toen ging de droom verder met mijn huidige leeftijd (20). De straling was een globaal probleem geworden en samen met een paar anderen ging ik op zoek naar gezonde mensen.
  We kwamen op een school uit, gevuld met studenten en ouders. Er waren overal zieke en rouwende mensen. Hier en daar zag je mensen bloed ophoesten.

  Uiteindelijk ontmoetten we een jongen van mijn leeftijd die ook hetzelfde doel had. Daarna raakte we de rest van de groep kwijt en was ik dus nog over met de jongen.

  Maar toen ineens moest ik hoesten(geen bloed, gewoon normaal). Ik was hierdoor super bang dat ik binnenkort zou sterven en ik had tranen in mijn ogen, maar vertelde de jongen niets. Hij zei tegen mij dat ik het wel kon zeggen als ik bang was en dat het oké was. Hij zei dat hij een geneesmiddel zou maken als ik ziek was, want ‘voor elke ziekte is een geneesmiddel’.

  Toen spotten we een dik oud boek die open lag. Het was een logboek. Hierin stond dat in Rusland een groep gezonde mensen waren op zoek naar een medicijn. Dus dat was onze volgende bestemming.

  Toen werd ik wakker. Ik wilde de droom nog afmaken maar het was alsof ik uit de droom werd getrokken.

  Ebeline
  Gast

  5G straling en natuurlijk ook oorlog in Rusland.
  Klopt dat je ziek kunt worden van overmatig bloot worden gesteld aan bepaalde stralingen.
  Je kunt tegenwoordig bescherming kopen om jezelf hier tegen te beschermen. Van shungiet tot aardingsmatten, earthingshoes etc.

  Bloed op hoesten duid op energie gebrek

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">