Stem van overleden oma en mijn dochtertje

 • Auteur
  Berichten
 • Erinda
  Gast

  Wie kan me vertellen wat dit zou betekenen?
  Ik droomde dat ik thuis was in de gang (dichtbij uitgang) en ik hoorde mijn oma (18 jaar geleden overleden). Ik zag haar niet maar ik hoorde duidelijk haar stem “je hebt een dochtertje, zorg voor haar”…en ik ging terug in de kamer, en ik zag een baby bed en een meisje aan het slapen, ik hield haar vast en ik was zo blij.
  Ik was weer in de gang, en ik hoorde oma weer “ga terug, geeft haar drinken”…en dat deed ik, ik gaf mijn dochtertje borstvoeding en ik was zooo blij.

  In het echt heb ik 2 zoons, en ben al een jaar extreem bezig in mijn hoofd “hoe en of ik een meisje kan krijgen”. Met oma was ik heel verbonden en vaak zie ik haar in mijn dromen. Maar dit keer weet niet wat kan betekenen.
  Helppp!

  Eson
  Deelnemer

  Hallo Erinda,

  Wat ik uit je verhaal opmaak is dat je een goede band met je oma hebt gehad en nu in je dromen dit verder gaat maar ook heb je een enorme wensdroom om nog een meisje te krijgen. Ik weet natuurlijk niet wat er speelt en of dit wel of niet lukt. Nu lijkt je oma een aangeefster te zijn in je droom en ze komt met een blijde boodschap lijkt wel. Misschien bereidt ze je erop voor dat je nog een keer zwanger wordt en een meisje krijgt. Omdat je oma vaak in je droom terugkeert is ze altijd bij je en kan je haar altijd om raad en steun vragen. Ze zorgt voor je vanuit de andere sferen en dat is mooi en liefdevol zoals je dit nu mag ervaren. Je voelsprieten voelen dit zuiver aan!

  Misschien is er ondertussen blij nieuws te melden ik hoop het voor je.

  Lieve droomgroet,

  Eson

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">