Stelen

 • Auteur
  Berichten
 • DreamTeam
  Gast

  Ik had gedroomd dat een onbekende vrouw zei dat ik een sweater uit het raam had gegooid, maar dat had ik niet gedaan. En mijn ouders en broer zeiden ook dat ik het wel had gedaan. En ik liep toen boos naar die vrouw toe en zei dat ik het niet had gedaan. Opeens draaide ik me op en mensen zaten donuts te stelen. Want er was een feest met eten en de mensen stalen het eten opeens. Daarna zag ik een jongen die ik kende en ik wilde naar hem toe lopen. Hij zei :”ik geef meer om mijn telefoon dan om haar” en ik liep verdrietig weg. Maar ik weet niet of hij het over mij had.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je hebt geen controle over de situatie. Anderen gaan over je grens. Hier ben je niet van gediend. Donuts zijn zoet. Het gaat hier om energie. Stelen staat hier dan voor energie verliezen. De telefoon gaat over communicatie. In dit geval gaat het om miscommunicatie.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">