Stelen van voedsel

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Jess
  Gast

  Hoi,

  Ik had al een beetje op internet gekeken naar wat het betekent als je voedsel steelt in je droom, alleen dat ging heel erg over het zelf stelen van voedsel. In mijn droom zag ik andere het doen, alsof ik een film aan het kijken was.

  Het waren twee jonge meisjes. Tussen de 10-12 jaar die aan het overleven waren. Ze waren helemaal alleen in een huis ergens afgelegen in een soort regenwoud. Om te eten moesten ze het stelen. Dat deden ze bij een ander kind door hem voor de gek te houden. Ze stalen een zakje snoep, maar die viel open toen ze wegrenden. Ze verloren dus wat snoep, maar kwamen uiteindelijk op een pad in het regenwoud waar ze wisten dat niemand hun kon volgen. Niemand kende het pad, alleen hun verloren familie. Ze waren weer veilig en liepen naar terug naar het huis, waar ze hun restje snoep moesten delen met allemaal puppies.

  Goed, het voelde dus heel erg alsof ik een film keek en ik de film had gezien. In mijn droom wist ik namelijk dat ze op dat pad onderweg naar huis hun verloren zus zouden vinden en elkaar huilend in de armen zouden vallen. In mijn droom zette ik ook de film op pauze en toen verscheen (net zoals op streaming diensten een stil beeld van de film) daarin zag je de oudere zus in een koets met een bezorgde blik.

  Zit hier een betekenis in? Of zijn er bepaalde elementen met een betekenis?

  Als iemand mij een beetje op weg kan helpen, heel graag! 🙂

  Liefs!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">