Stekjes

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Diorry
  Gast

  Vannacht droomde ik dat ik bij mijn (overleden) moeder mijn tas (wat veranderde in portemonnee) binnenste buiten keerde en afspoelde in de de kraan er zat veel stof in. Na afdrogen bloeiden er ineens plantjes in, heel mooi zacht blauw en wit en groene maar ook 3 cactusjes die snel groter werden. Ik trok ze eruit om niet mij te hoeven prikken. Ik liet het aan mijn moeder zien dat het zo bijzonder was. Ik legde de cactussen links van mij op een plank en zag dat mijn moeder allerlei stekjes boven op een plank had liggen waaronder een van een tulp. De kleur was zacht rood.
  Ik liep weg langs een notenhouten kast en ging erin liggen en bedacht mij dat het een heerlijk plekje was omgeven rust te hebben. Maar vond de plek niet zo fijn. De kast sloot met een Luik/deur die je omhoog en omlaag kon trekken.

  De volgende scène was bij mijn (overleden) vader bij de auto. Ik zou met hem meerijden maar achterin lag allemaal puin en gruis. Ik pakje, met mijn mooie kleding aan de hoeveelheid stenen op (waarvan een hele bouwsteen met plaatje, welke weet ik niet meer) en legde die aan de rand van een heel klein grasveldje neer. Ik bedacht me dat ik het niet zo erg vond dat mijn kleding vies werd. Het overige gruis was donker grijs en meer rondjes wat groter gruis. Na dat weggeveegd te hebben liet ik wat er lag, een beetje stof liggen. En ging zitten.

  Volgende scène, weet niet of het aansluit bij hierboven. Een bekend persoon kreeg een soort klein zacht bezempje (wat iets nieuws was) om zijn hond, als die zijn behoefte had gedaan mee schoon te vegen. Echter het werkte niet zo heel goed en ik gaf hem aanwijzingen, geamuseerd, waar het nog zat en het lukte hem niet om het weg te halen wat die persoon erg frustreerde.

  Gisteren droomde ik dat er 4 jonge blaadjes in mijn hand zat en die kreeg ik er niet uit. Ze bleven plakken en toen ik schudde met de hand kwamen er tientallen doorzichtige rupsen uit. Ze bleven komen.

  Weet iemand wat dit betekend
  Groet Diorry

  Ellis
  Gast

  Ik vind het lastig hier iets uit te lezen over de relatie met je moeder of vader doordat je niet (kunt?) beschrijven hoe je je voelde, bij het zien van de tulp of stekjes of het uiteindelijk gaan zitten in de auto. Was je geïrriteerd richting je vader of juist verontschuldigend of voelde je je behulpzaam? Weet je hier nog iets over of waren er geen gevoelens?

  Verder valt me in ieder geval op dat je flink aan het opruimen bent in elke scène! Ben je misschien mentaal ook met een grote schoonmaak bezig in je wakkere leven? Orde op zaken aan het stellen of negativiteit aan het verwijderen?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">