Stalker

 • Auteur
  Berichten
 • Noom
  Gast

  Wow wat had ik een vreemde droom vannacht. Ik wil het toch even van mij afschrijven, maar als iemand een idee heeft wat het betekent dan hoor ik dat graag!

  Ik kom aan in een bosrijk gebied en stap uit de auto. Er komt een werkbusje aanrijden en die stopt naast mij. De jongen in het busje heeft donker haar en felblauwe ogen. Ik weet hoe hij heet, namelijk Bart. Hij vraagt of ik met hem uit wil en ik zeg nee en laat mijn verlovingsring zien.
  Dan ben ik ineens op een feestje in het bos en sta bij een tipitent met mijn verloofde. Bart komt aanlopen en zegt dat hij het niet eerlijk vind en doet boos tegen mijn verloofde. Bart vraagt om mijn naam. Ik geef deze niet, maar laat ergens een briefje slingeren waar mijn naam op staat. We moesten namelijk onze naam op een briefje schrijven voor een spel tijdens het feestje.

  Dan zijn we ineens in een huis. Het huis is van verloofde en mij. Beneden is een glazen deur die steeds niet op slot wilt en dus open blijft. Bart staat ineens meerdere keren in ons huis en probeert mij voor zich te winnen door achter mij aan te lopen. Hij had namelijk het briefje gevonden met mijn naam erop en daardoor mijn huis gevonden. Ineens woont Bart in het huis dat aan onze tuin met houten schutting grenst. Dan gebeurt er iets ergs, ik weet niet wat, maar we zijn een langere tijd verder. Ik kom Bart weer tegen en hij lijkt helemaal de weg kwijt te zijn, gestoord. Hij zegt: toen je sliep ben ik intiem met je geweest. Misschien krijg je wel een baby. Ik moest huilen, want ik was heel boos en toen werd ik wakker.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven.
  De auto brengt je naar je doel. De bosrijke omgeving staat voor rust en herstel. De verlovingsring staat voor trouw. Er is niemand die aan je aanstaande kan tippen. De tent staat symbool voor de natuur, je basis en zelfvertrouwen. Je weet precies wat je wilt en daar horen geen fratsen bij. Het feest is het spel van het leven en de liefde.

  Een huis is als een jas om je heen. Het is je lichaam en ziel. Elke kamer heeft zijn functie en bevat je eigenschappen en vaardigheden. Bart staat symbool van de verleiding die op de loer ligt. Het lijkt erop alsof anderen je zelfvertrouwen en trouw vervelend vinden. Dit trek je je heel erg aan.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">