Snap het niet zo goed

 • Auteur
  Berichten
 • Ditje
  Deelnemer

  Wie zou mij hier wat over kunnen vertellen?? Er is veel gebeurt de afgelopen tijd. Het is een droom van mijn dochter.

  Ik droomde dat jij bezeten was en we met papa jharn lynn bouko alex en ik zelf bezig waren dat op te lossen. Maar papa nam dat van je over op een of andere manier dus was jij niet meer bezeten maar papa en toen kwam opa jou vader er ineens bij. Jij was heel blij ma ik wist dat het die demoon was dus ging die strijd aan ma lukte niet en dat kind in mn buik begon ineens te trappen daar werd ik wakker van alsof ze me wakker wou maken????????????

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je geeft aan dat er veel gebeurd is, de afgelopen tijd. Nachtmerries worden veroorzaakt door stress of onverwerkte zaken. Het kind heeft momenteel houvast van beide ouders en broers nodig. Het lijkt of er bij je dochter iets speel als een vorm van separatieangst. Ze wil jou niet kwijt, haar vader niet, haar broers en grootouders niet. De symbolische betekenis van een kind in de buik is dat er creatieve ideeën komen of er ontwikkeld zich iets. Waarschijnlijk de weg naar meer zelfstandigheid.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">