Slot werkt nooit

 • Auteur
  Berichten
 • Britt Van dijk
  Gast

  Hallo,

  Ik droom heel vaak dat ik een deur op slot probeer te doen om mezelf te beschermen tegen mensen of geesten die achter me aan zitten maar ik ben altijd of net te laat en de ander trekt de deur open of het slot werkt niet en dan ga ik er zelf maar uit.
  Sowieso droom ik vaak over geesten en mensen die me wat aan willen doen of ook daadwerkelijk wat aandoen.

  Ook droom ik vaak dat ik auto rijdt en de remmen het niet doen, ik rij dan niet hard en vaak probeer ik te parkeren maar stopt de auto gewoon niet.

  Ik ben al heel lang op zoek naar de reden achter deze dromen maar wordt er nooit echt wijzer van.
  Is er iemand die hier iets van snapt?

  Britt

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een slot is een obstakel. Je kunt deze open met de goede sleutel (idee). Wanneer je het slot kunt open, staat dit voor een mogelijkheid om de keuze te maken om verder te gaan. Maar jij doet de deur op slot die je weerhouden voor verdere ontwikkelingen in jezelf. Je sluit iets buiten zoals mogelijkheden door angsten (geesten en mensen). Geesten zijn spoken in je hoofd. Het kan de maatschappij zijn die je niet kunt vertrouwen. Maar het is toch noodzakelijk om deel te nemen aan de maatschappij. Je kunt je niet afsluiten voor alle zaken die je niet zint. Een tijdelijke afstand om te overdenken kan, maar laat je niet vereenzamen.

  Niet kunnen remmen staat symbool voor over je grenzen laten gaan. Te hard rijden is haast hebben. Je rijdt ergens voor weg. Maar waarvoor? Het lijkt op onrust in je buik.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">