Slaperig,zwanger en hotel

 • Auteur
  Berichten
 • ellenirene
  Deelnemer

  Goedenavond,

  Kan iemand mij helpen om deze droom uit te leggen?
  Dat zou super zijn..

  Ik droomde dat ik bij mijn vorige woning naar binnen keek, er woonde een ander stelletje nu. Ik zag gordijnen en lag voor het raam te kijken en zag eerst een jongen en later een meid.ze zagen mij ook en wij waren allebei zwanger.
  Ik vond het een beetje gek stelletje anders dan ik ben. Ik had zoveel moeite om mijn ogen open te houden van de slaap en het stel was heel aardig.

  Ook was ik in een hotel, daar was heel mooi water het liep als een lang pad en was mooi blauw, het was best breed en volgens mij zwom ik erin.
  Met andere mensen zou ik gaan eten en ik zei o ik ben de kleine bbq vergeten mee te nemen.
  We gingen eten kopen.

  Beetje gekke droom wel,

  Groetjes Ellen

  Esme
  Moderator

  Ellen, binnenkijken in je oude woning is terug verlangen naar het verleden. Helaas veranderen de dingen en kan het nooit meer zijn zoals het vroeger was. Zwanger zijn staat symbool voor vruchtbare ideeën. Je wilt iets nieuws beginnen en daar zit zeker potentie in. Slaap hebben is energieverspilling. Je hebt iets gehad, waar je niet je heil in kon vinden. Het hotel staat voor het verlangen om even rust te nemen, tijd voor jezelf maken. Water staat symbool van emotie. Het stroomt en dat betekent, dat je daar goed mee om kan gaat. Het water is helder en je baadt erin. Je accepteert dat je pijn mag voelen, blij bent, teleurgesteld mag zijn, boos mag worden enzovoort. Eten en voedsel vergaren staat voor op zoek gaan om geestelijk voedsel tot je nemen.

  Ellenirene
  Gast

  Dankjewel Esmee,

  Ja klopt wel hoor ik mis mn oude woning soms en de tijd dat ik mn ogen sloot voor wat er werkelijk was haha maar nu wil wel verder en toevallig ook graag zwanger worden.

  Dank voor je reactie!!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">