Slapen

 • Auteur
  Berichten
 • Francesca
  Gast

  Hoi,
  Wie kan deze droom verklaren.
  Ik droomde dat ik in het huis van de man ben waar ik me tot aangetrokken voel. Hij is er met zijn gezin ineens zijn we in mijn slaapkamer en zijn vrouw ligt op haar bedje en ik slaap naast zijn zoontje op mijn bed. Hij komt wel de kamer binnen maar kijkt mij niet in de ogen aan.
  Later stelt zijn vrouw zichzelf aan mij voor en vertelt uit welke borden ze eten. Ze moeten zilver voorstellen maar zijn van aluminium.
  …toen werd ik wakker…

  Esme
  Moderator

  De aantrekkingskracht voor de man wil zeggen, dat je een leegte hebt, die opgevuld dient te worden. Het kan zijn dat je iets mist, wat je nu nog even niet kunt door de levensomstandigheden van de huidige tijd. De slaapkamer en bed staat in deze droom symbool voor lief hebben, intimiteit of andere relatiebanden.

  Op borden wordt eten geserveerd. Het gaat hier om geestelijk voedsel, die niet op edelmetaal, maar op een alternatief wordt aangeboden. Het staat nog in zijn kinderschoenen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">