slang

 • Auteur
  Berichten
 • dahlia
  Deelnemer

  hallo duiders ;ik had een droom vannacht dat er een slang door het huis sloop haar rug was normaal maar dan was ze vertakt in tweeën met twee koppen ,ik lag op de grond en ze beet mij in mijn been ik zag haar tanden door mijn vlees steken dan liet ze los en op mijn been kwamen allemaal dikke rode bobbels ,ik zei tegen mijn familie dat dit het einde voor mij was en lag neer af te wachten tot ik ging sterven maar ik voelde mij niet ziek ,mag ik jullie om wat uitleg vragen ?alvast bedankt groeten dahlia.

  Esme
  Moderator

  Een slang staat symbool voor gevaar, vergif of tegengif. Een slang staat ook voor verborgen angsten. De tweekoppige slang of Amphisbaena is Grieks voor “gaat twee kanten op”. De amphisbaena is een giftig slang met een kop aan beide uiteinden van het lichaam. Zijn ogen gloeien als kaarsen. Hij zou een van de dodelijkste slangen zijn, geboren uit het bloed van de Medusa nadat Perseus met haar druipende hoofd boven de Libische woestijn had gevlogen. De twee koppen staan voor dubbele kracht.

  Wanneer je in contact komt met gif in je droom, verwijst dit naar opgekropte woede en vijandigheid die je zelf uitstraalt, of ervaart van anderen. Je haatgevoelens of walging beginnen tevoorschijn te komen. De rode bobbels zijn een gevolg van opgekropte gevoelens, die zich op de huid tot uiting laat brengen. Je voelt je niet ziek, omdat je niet bewust bent van deze ‘negatieve’ eigenschap.

  dahlia
  Deelnemer

  Bedankt esme voor de duiding die ik goed kan plaatsen grt dahlia.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">