slaapkamer grootmoeder vs vorig werk

  • Auteur
    Berichten
  • Pebe
    Deelnemer

    Hey iedereen,

    Laat ik me eerst effe voorstellen. Ik ben Pebe en droom steeds hevig… of het is in hevige kleuren, of ze zijn voorspellend, of ik zie mezelf liggen zoals ik op dat moment daadwerkelijk lig te slapen en dan soms mensen rondom mij zie wandelen, ook dromen waarbij ik grote angt ervaar en enge flashes en geluiden hoor… Kortom mijn dromen zijn elke dag wel iets.

    Nu, twee jaar geleden heb ik halsoverkop mijn werk verlaten omdat de druk te hoog werd en er bovenhand niet werd ingegrepen. Helaas ben ik sindsdien op de dool en vind ik op professioneel vlak mijn rust niet met alle gezondheidsproblemen van dien. Ik droom echter wekelijks minstens drie keer dat ik terugkeer naar mijn oude job en dat de collega die nu mijn functie overgenomen heeft daar niet blij mee is (wat ik zou begrijpen). Maar daarnaast heb ik nu al twee keer dezelfde droom. Ik vraag steeds aan mijn dierbaren hierboven (oma, vader en nog anderen) om mij via mijn dromen een kleine blik op de toekomst te geven omdat ik echt ten einde raad ben. Nu droom ik dus al twee keer dat mijn oud werk zich net naast mijn oma haar slaapkamer bevindt en ik van daaruit terugkeer naar mijn oude functie.

    Ik stel me dus de volgende vraag: is dit een antwoord op mijn vraag als dat ik hoogstwaarschijnlijk ook zal terugkeren naar mijn oude job (en waaruit dan waarschijnlijk wat wrevel zal ontstaan met de persoon die nu mijn job uitvoert en wat ik dus sinds maanden ook droom)? In de eerste droom van deze twee vroeg ik luidop aan mezelf in de droom wat die slaapkamer te betekenen had en mijn oma antwoordde dat ik op beide oren mocht slapen, dat alles in orde komt. Dat ik een tweede keer hierover droom incl de slaapkamer lijkt me dus echt al een bewijs dat ze me wilt gerust stellen,nee? Of zie ik het verkeerd?
    Groetjes,
    Pebe

    PS toeval wil dat ik deze week telefoon heb gekregen van mijn oud collega, compleet over haar toeren daar zij nu hetzelfde meemaakt als ik en dus ook spijt heeft dat ik vertrokken ben (wij waren nu wel een superteam samen) en me zelfs vroeg of ik eventueel zou willen terugkeren moesten ze het me vragen? Ik had dit echt in de verste verte niet verwacht.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">