Sereen water

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Cindy
  Gast

  Ik was in een zwembad/zwemparadijs met heel veel bekenden. Het was er druk. Iedereen was aan het zwemmen of zonnen, kletsen eten en drinken. Ik liep ertussen. Reageerde of communiceerde met niemand. Ik had mijn kleren nog aan. Een verwassen spijkerbroek en een t-shirt.
  Het was warm. De zon scheen. Ik vond het te druk. Ik liep tot ik bij een gedeelte van het zwembad kwam waar niemand was. De atmosfeer veranderde. Het was er rustig en sereen. Het water stond stil. Ik liep met mijn kleding aan het water in. Het kwam bijna tot aan mijn heupen. Ik liep langzaam door het water en keek omhoog. Het plafond was een weerspiegeling van het water met in het midden een liggende/drijvende boom met donker roze bladeren. Het leek op een Japanse esdoorn met een hele dikke stam. Verderop was een zandbank met houten bankjes en stoelen. Ik nam er plaats en keek om me heen. Het probeerde er tot rust te komen, maar dit lukte niet echt. Tegen de muur stond een soort altaar met afbeeldingen en beeldjes van goden uit het hindoeïsme. Ineens kwamen er mensen de ruimte binnen via een trap naar beneden. Ik herkende één persoon als een oud collega van mij met wie ik nauw heb samengewerkt. De anderen bleken familieleden te zijn. Ze waren in het zwart gekleed. Ze namen plaats op de rest van de zitplaatsen. Wat ze precies kwamen doen weet ik niet. De oma van mijn collega leek te zien dat me iets dwars zat. Ze legde een hand op mijn been en zei iets tegen me. Ik weet helaas niet meer wat, maar het stelde me gerust.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">