Seks

 • Auteur
  Berichten
 • Chey
  Gast

  Goedemorgen,

  Ik droomde veel verschillende dingen achter elkaar. Ik droomde dat ik een dame seks zag hebben en na de seks liet de sperma uit haar vagina vloeien op de grond, zodat alles eruit zou komen, omdat er onverwachts ineens mensen kwamen besloot ik om het te gaan opruimen met een witte doek van de vloer. 2e droom had ik seks met een dame die een penis had, ze kwam klaar met sperma, trok derzelf af waardoor die sperma in Mn mond kwam perongeluk, probeerde ze het er weer in te zetten maar de penis floepte er weer uit. Seks ging heel stroef.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Chey
  Gast

  Goedendag Esme,

  Ik begrijp je volkomen en ik zal erop reageren. Alvast bedankt

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Seks is een verbondenheid met iemand of iets hebben. Het staat voor vruchtbaarheid. Sperma zijn zaden die verspreid worden. Het is de lente die we vieren. Het kan ook gaan om een symfonie van eigenschappen of vaardigheden, die je stuurt en samen brengt, waardoor je doelen vorm krijgen. Mannelijke en vrouwelijke eigenschappen komen hier samen. De hermafrodiet is een samenstelling van vrouwelijke en mannelijke elementen. Het fallussymbool is een object in de vorm van een in erectie menselijke penis, dat symbool staat voor mannelijke kracht en viriliteit.

  Chey
  Gast

  Het is duidelijk voor mij, bedankt

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">