Screeuwende mensen stelen mijn spullen

 • Auteur
  Berichten
 • J
  Deelnemer

  Dit weekend had ik de volgende droom: ik kwam op een plein in Amsterdam. Het leek een beetje op het Museumplein maar dan veel groter. De zon scheen heel fel, het licht had een gouden gloed en alles was prachtig verlicht. Ik zat in de tram te kijken naar het mooie tafereel maar de tramchauffeur zei dat we op moesten passen op het plein. Alle mensen in de tram waren volwassenen. Ik (een tiener) en twee oudere dames waren de enigen die niet tussen de 30 en 40 waren. Ik vroeg aan de twee oudere dames in de tram of ik bij ze kon blijven zodat we elkaar konden helpen in geval van nood. Dat vonden ze een goed idee. We liepen samen het plein op. Ik werd aangevallen door een jongen die mijn telefoon en tas probeerde te stelen. De oudere dames was ik verloren in de grote groep mensen. Ik probeerde de jongen van me af te gooien maar hij sloeg me en schopte tot ik hem de spullen gaf. Nog geen 10 seconden later werd ik door 3 mensen aangevallen. Ik probeerde van het plein af te rennen maar het ging regenen en steeds meer mensen vielen me aan. De mensen bewogen onnatuurlijk snel en het voelde zeer chaotisch. Ik werd duizelig. Ik werd zelfs met hoofdpijn wakker van de droom. Wat kan dit betekenen?

  Esme
  Moderator

  Het museumplein staat symbool voor herinneringen. De zon staat hier symbool voor innerlijke rust, verlichting, geluk, kalmte en inzicht. De zon vertegenwoordigt tevens stralende energie. De telefoon staat voor communicatie. Het aanvallen staat voor schending van privacy. Je voelt je aangevallen door iets of iemand en daardoor krijg je tekort aan bewegingsvrijheid. De tas staat voor bagage. Goede en minder goede dingen neem je mee. Er is chaos en dan is het goed om te ordenen, zodat je weer overzicht hebt. Er kan een eenzaam gevoel ontstaan al je de jongste in de groep bent. Maar je komt goed voor jezelf op.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">