Schoonmaken en opruimen

 • Auteur
  Berichten
 • Lykke
  Gast

  Hallo,
  Ik had vannacht een korte droom. Ik droomde dat ik in de ruimte stond die in ons huis de keuken is maar de keuken zelf was in een andere opstelling. (De besteklades zijn in het echt aan de rechterkant van de keuken en die waren in mijn droom aan de linkerkant.)
  Ik was de keuken aan het schoonmaken. Van buiten en van binnen dus ik was al het servies en bestek aan het afwassen. Maar ook de keukenkastjes en lades van binnen aan het schoonmaken.
  Ik vroeg me af of dat deze droom mij iets wil vertellen omdat ik in mijn droom aan het opruimen en schoonmaken was?

  Groetjes van Lykke

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Opruimen en schoonmaken is het reinigen van je hoofd. Het voorkomt chaos en creëert overzicht. De keuken staat voor huis en haard, wat betekent dat je heel veel waarde hecht aan gezelligheid en familiewarmte. De kastjes die je schoonmaakt staat voor updaten en resetten van goede en minder goede herinneringen. Met bestek maak je je handen niet vies aan voeding. Dit gaat om geestelijke voeding. Je komt liever niet aan het onbekende. De besteklades aan linkerkant staat over overigens ook voor de onbekende kant.

  Lykke
  Gast

  Dankjewel Esme. ????

  Lykke
  Gast

  Sorry voor de vraagtekens. Autocorrectie.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">