School excursie

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Mila vd. P.
  Gast

  Ik was buiten op een klein pleintje en daarnaast lagen drie grasvelden. Ik was er samen met wat kinderen van 7 tot 18 jaar oud denk ik ofzo en wat leraren. Ik stond niet bij de rest, ik stond bij rand van de grasvelden.

  Toen begon een leraar uit te leggen welk groepje op welk grasveld moest zijn. Ik snapte het niet echt, want de leraar wees naar de grasvelden maar ze lagen allemaal best dicht bij elkaar.

  Om het mij duidelijk te maken ging hij naast mij staan en draaide mij de goede richting in per grasveld. Ik weet nog dat hij best lekker rook. Toen pakte hij mijn arm en liep hij samen met mij mee naar de rest van de groep.

  Hierna ging hij bij de andere leraren staan om verder wat dingetjes uit te leggen. Ik stond ergens aan de zijkant achteraan in de groep en ik voelde ineens wat vochtigs mijn lippen af stromen. Ik had dus een bloedlip en die wilde maar niet stoppen met bloeden. Om verder geen aandacht te trekken probeerde ik in een gebouw naar de toiletten te gaan zonder dat iemand het merkte, maar ik kon het gebouw niet binnen want de deurklink zat te hoog.

  Toen werd ik wakker.

  Ebeline
  Gast

  Een droom over een plein symboliseert je gevoelens en houding ten opzichte van sociale en gemeenschappelijke situaties. Het plein toont het type relatie dat je hebt met de buitenwereld

  Bij een leraar in dromen draait alles om het vinden van de belangrijkste vaardigheden die je nodig hebt om vooruitgang te boeken.

  Het waarnemen van goede geuren staat voor tevredenheid in hetgeen je bereikt hebt.

  Bloedlip: Dat jij mensen van streek maakt door ze aan zaken te herinneren waar ze niet bepaald op zitten te wachten.

  Of iemand benadelen voor persoonlijk gewin.

  Dat je mogelijk door de mand bent gevallen en mensen nu met hele andere ogen naar je zijn gaan kijken.

  Ik denk dat de droom wil zeggen dat je een randfiguur of buitenbeentje bent ,dus geen groepsmens.

  Dat je ambitieus bent en de lat hoog legt voor jezelf in het hetgeen je verwacht en bereiken wil en misschien wel ten koste van een ander zal gaan om jouw doel te bereiken.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">