Schoenen

 • Auteur
  Berichten
 • Aaliya
  Deelnemer

  Mijn droom ging over een man en ik waar ik mee gedate heb drie keer en die daarna niks meer van zich liet horen. In de droom hadden hij en ik een relatie en ik was mijn schoenen aan het opbergen in “ons” huis. Hij kwam terug met nog een doos en zei dat ik nog een doos ben vergeten. Ik ontkende dit en zei nee dat kan niet. Vervolgens liet hij mij de doos zien en begon te klagen over de schoenen in de doos. Er was een paar schoen waarin hij echt specifiek een klacht over had: dat ze raar waren, apart, niet helemaal leken op de officiele merk schoenen. Ik heb daarna staan kijken en zei niks en pakte de doos en kiep de doos om en ging vervolgens verder met het ordenen van mijn schoenen. En hij liep daarna de kamer uit. Ik werd daarna wakker maar geirriteerd wakker ik dacht letterlijk dat het echt was tot ik mij beseft dat het een droom was.

  Mijn vraag is wat zou deze droom kunnen betekenen. En waarom heeft hij kritiek over “een” paar schoenen die in de droom uiteindelijk wel gewoon de echte merk schoenen waren.

  Alvast bedankt voor jullie hulp.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">