Samen vliegen

 • Auteur
  Berichten
 • Abraxas
  Deelnemer

  Ik droomde dat ik helemaal wit was en dat ik overal door heen kon vliegen. (Een witte heks? Een engel?)
  Er was een jongeman die ik bij zijn hand pakte. Ik vloog met hem rond en ik liet hem zien hoe alles dat ik aanraakte transparant werd en hoe we samen overal doorheen konden vliegen. Hoe je met je intentie richting kan geven. We vlogen door het dak het universum in. Ik bedreef ook de liefde met hem. In de lucht. Het was mijn geliefde als hele jonge man.
  Maar ik moest een belangrijke opdracht vervullen. We moesten dat samen doen. We oefenden onszelf in het vliegen.
  Er was een muziekstuk dat tweestemmig gespeeld en gezongen moest worden. Ik kende de akkoorden en de muziek, terwijl ik ze nooit eerder gespeeld had. Ik speelde zo maar mee met een groepje mensen en was opgetogen omdat het zo goed ging en zo prachtig klonk.
  Er was een slachthuis in de vorm van een dorpje. Vele dieren werden daar gedood. Ik zag overal bloed. Dit moest stoppen, daarom waren we daar.

  Esme
  Moderator

  Wit staat voor steriliteit of reinheid. Hier laat je zien, dat je open staat om contact te hebben met de andere dimensie. Er is hier geen tijd en ruimte. De jongeman is een spiegel van frisse mannelijke eigenschappen, zoals doorzettingsvermogen, ratio en assertiviteit. De transparantie staat voor gevoeligheid of kwetsbaarheid.

  Maar vliegen staat ook weer voor zweverigheid. Dat is de valkuil. Je kunt je interesseren in paranormale of spirituele zaken, maar je hoort daarnaast wel op beide benen te staan. Het is een samenwerking van gevoel, intuïtie en ratio (tweestemmig).
  De dieren staan voor offers. Om je helemaal te kunnen concentreren op hetgeen waar je interesse ligt gaat vooraf een periode zijn van vallen en opstaan.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Abraxas
  Deelnemer

  Esme bedankt voor je interpretatie. Prachtig en ja ik kan je goed volgen. Het contact met de andere dimensie en die jonge mannelijke krachten herken ik inderdaad. Het past bij waar ik in zit. Een tijdelijke, zware situatie waar ik mijn meer mannelijke eigenschappennnodig heb en waar ik ook graag uit zou wegvluchten.. droomvluchten is dan inderdaad een valkuil. Ik las vandaag nog in een boek over de kabbalah dat wij westerse volkeren niet zoals de oosterse moeten proberen om het aardse los te laten, maar juist andersom het goddelijke wel in het aardse kunnen brengen. Anders gaan we zweven. Dat vond ik zo verhelderend!
  Dat van die offers had ik nog niet zo bedacht, ik dacht meer dat dat staat voor het “vermoorden” van de eigen meer primitieve, seksuele natuur. Maar dat is misschein wel het zelfde. En was inderdaad duidelijk klein slachtvee..

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">