roze

 • Auteur
  Berichten
 • angel maria
  Deelnemer

  Droomde dat ik in de supermarkt stond en opzoek was naar deodorant.Ik probeerde een paar verschillende soorten uit om te ruiken.
  Uiteindelijk had ik een keuze gemaakt uit een roze deo bus en nog een knal roze flesje (wat leek op parfum) wat in het zelfde schap stond maar dan zonder prijs er op of er bij.Ik besloot hem mee te nemen naar de kassa.
  Toen ik bij de kassa aankwam en de caissière de 2 producten over de scanner hielt kwam te voren dat het 2e product 27 euro kosten..
  Dat vond ik te duur,dus ik gaf aan dat ik die niet wou.En ik kocht alleen die deo bus van een paar euro.

  Esme
  Moderator

  Deodorant kan muffige geurtjes maskeren. Het muffige luchtje kan gaan over een situatie dat stinkt; Een probleem of naar gevoel. Een geurtje kan ook zorgen voor aantrekkingskracht voor een ander. De parfum is duurzaam, maar in jou ogen duur. Je gaat liever voor de goedkopere geurtje (makkelijke oplossing). Soms kun je beter gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Roze staat voor lief, maar ook voor de vrouwelijke kant.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">