rommelmarkt

 • Auteur
  Berichten
 • Drum & Bass
  Gast

  Ik sta op een verhoging en kijk naar beneden waar mensen aan het hardlopen zijn. Ik zie een blonde dame met dikke buik die aan het lopen is. Ik ga naar beneden om met de vrouw te praten. Dan blijkt het ineens een oud collega te zijn. Ze ziet er anders uit dan de hardloopster. Ze heeft wel een dikke buik, Ik vraag of ze zwanger is ? Ze zegt ja . Ik ben blij voor haar en feliciteer haar. Ik zeg : ” fijn voor je” Is al de tweede in korte tijd. De oud collega loopt weg en geeft verder geen antwoord. Dan komt haar vriend langs en ik zie ook haar moeder. De vriend is echter niet haar echte vriend in het echte leven.
  Ik besluit verder te lopen en zie een rommelmarkt. Ik loop er door op zoek naar misschien cd’tjes met muziek die ik mooi vind. Misschien voor een weinig geld. Het is een rare rommelmarkt. Opeens kan ik niet verder lopen vanwege obstakels en loop weer terug. Dan kom ik in een andere rij van de rommelmarkt. Ik kijk goed, maar geen cd’tjes. Opeens kan ik weer niet verder lopen. Een man achter een kraam zegt dat ik terug ,moet. Ik denk bekijk het maar en met veel klim en klauterwerk kom ik in een ruimte achter de rommelmarkt. Ik ga de hoek om en schrik. Er ligt namelijk een slang. Hij ziet er gevaarlijk en giftig uit. (Grijs met witte stippen en zijn ogen zijn zwart) De slang is groot en ligt opgerold. Op het moment dat ik de slang zie, gaat zijn kop omhoog en kijkt me aan. Ik besluit terug te lopen de hoek om. Effe nadenken hoe ik dit ga oplossen. Ik zal en moet er door. Dan heb ik alle moed verzamelt en besluit achteloos langs de slang te lopen. De slang ligt nu opgerold te slapen. Ik denk fijn. Voordat ik langs de slang loop komt er plotseling een man die rustig langs de slang loopt. De slang blijft slapend liggen en een paar seconde later loop ik langs de slang. Ik voel me opgelucht en vrij daarna. Daarna word ik wakker.

  Esme
  Moderator

  Hardlopen in de vrije tijd staat voor ontspanning en beweging. De collega heeft een dikke buik en is zwanger. Zij staat voor vruchtbaarheid. Het kan gaan over vruchtbaarheid in de gezondheid. Je bent blij voor het geluk van een ander en dat is een hele mooie eigenschap. Dat toont je empathisch vermogen. Voor jou hoeft niet alles nieuw en blinkend te zijn. Je wilt best tweedehands spulletjes kopen en aan recycling doen. Da’s ook nog eens goed voor het milieu. Muziek bepaald je stemming.

  Een slang staat voor vergif maar ook voor heling. Met het gif van de slang kan een antigif worden gemaakt. De slang is grijs en kan duiden op de leeftijd van de slang. Bepaalde obstakels lijken moeilijk, maar wanneer je ze beter observeert blijkt dat het niet altijd moeilijk hoeft te zijn.

  Drum and bass
  Gast

  Bedankt weer voor je reactie Esme!!
  Ben blij met je uitleg. Er gebeurd veel in een droom. Veel verschillende zaken en dan is de duiding best lastig. Om hier een verhaal van te maken zonder de rode draad te verliezen.
  Positieve uitleg van je en ik kan me daar wel in vinden. Het gevoel van vrijheid nadat ik langs de slang was gelopen blijft me het meeste bij. Een fijn gevoel van vrijheid.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">