Rommelig appartement met een super mooi uitzicht

 • Auteur
  Berichten
 • Loïs
  Gast

  Hallo,

  Ik droomde zojuist dat ik bij mijn ex op visite was in zijn appartement. Het was er heel rommelig. Ik werd meteen aangetrokken door het uitzicht. Ik liep naar het raam en zag daar de mooiste skyline die ik ooit gezien had. De kleuren waren prachtig, magisch. Er was zonsondergang en het had uitzicht over een grote rivier. Ik zag geloof ik ook verkeer en vrachtschepen.

  Vlak voor ik dit droomde, droomde ik over een vloedgolf en verschillende hulptroepen die uitrukte. Ik had zelf het idee dat de schade heel erg mee viel en er onnodig veel hulp was. Ik zag ook een kind dat bij de wc (?) aan het spelen was alsof er niets was gebeurd, waar ik om moest lachen.

  Ik ben benieuwd wat de droom betekent. Ik zit een beetje in een spannende fase.

  Groetjes Loïs

  Esme
  Moderator

  Een huis is als een jas om je heen. Het is je lichaam en je ziel. Elke kamer bevat je eigenschappen en vaardigheden. Elke kamer heeft een functie. Je bent wel op visite in het appartement, maar het symboliseert wel hoe jij je van binnen voelt en de visie die je hebt naar de toekomst of naar de buitenwereld. Het appartement is rommelig en kan het zijn dat je bovenkamer ook niet helemaal gestructureerd is. Het uitzicht echter is een mooi beeld. Je toekomstperspectief is zeer positief en deze weg wil je graag bewandelen. De zonsondergang kondigt de nacht aan. De nacht staat symbool voor het onbekende of onbewuste. Water staat voor emotie of onbewuste. De grote rivier staat voor stormende emoties. De emoties komen en gaan en je staat er open voor. Je accepteert dat het er is en dat is zeer positief, want op die manier laat je alles los. Nare herinneringen komen naar boven en sluit je weer af. De emmer zal op die manier niet overstromen. Je bent momenteel enorm aan het verwerken (vloedgolf). Het is reuze zwaar, maar heel effectief. De hulptroepen zijn de hulpverleners of de mensen die naast je staan, zoals je familie en vrienden.

  Het kind in jezelf manifesteert zich in je droom als een spelend kind. De kracht van een kind is puurheid en lijdt een onbevangen leven. Het kind in jezelf mag je weer even naar boven halen. Het doet me denken aan de tarotkaart De Dwaas. In de link lees je meer: http://www.kaartensterren.nl/pagina’s%20tarotkaarten/arcana/pagina%2000%20dwaas.html.

  Loïs
  Gast

  Prachtige uitleg! Geeft me moed, dankjewel!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">