rollenspel

 • Auteur
  Berichten
 • jan123
  Deelnemer

  Behoorlijk weirde droom gehad

  Ik droomde dat ik met een pooier een afspraak had gemaakt voor een sm sessie. Ik had er spijt van en dacht eerst om gewoon niet op te komen dagen. Dat dorst ik niet want pooiers zijn niet van die vrijblijvende types. Ik besloot er heen te gaan om af te zeggen, desnoods hem zijn geld te geven, ik wilde geen gedoe met dat soort types.

  Ik ging er lopend heen, ik was bang dat als ik aan zou komen dat ik volledig uitgeput was vanwege de afstand maar, de afstand was veel korter dan ik dacht.

  Toen ik binnen was bij de pooier zocht ik een toilet. Ik dacht deur te openen naar een wc maar dat was een kast. Ik vroeg de pooier de wc. Hij wees naar de kast. Daar stond een wc met een verwarmde bril in nu. Ik ging zitten en, eigenlijk voelde de bril heet. Niet een prettige ervaring

  De SM mevrouw was er nog niet. Ik liep buiten en hoorde de vrouw praten. Ze had het er over dat ze mannen aan de ketting had als hond en dat ze niet wisten waar die mannen het hadden van angst als ze een stuk met ze buiten gingen lopen. Had ik hiervoor betaald dacht ik bij mezelf ? Dit vind ik helemaal niets.

  Ik zag de sm vrouw met een echte hond lopen aan een riem. Daarnaast half achter een oudere beetje levensloze man die haar onderdaning was. De vrouw zag er eigenlijk heel normaal uit. Een oude tante van in de 50 met een gebreid vest aan. Soms zag ik de man aan de ketting als een hond en soms zag ik hem er naast lopen als 3e zeg maar.

  De vrouw begon tegen me te spreken , we zouden zo gaan beginnen met mij. Ik vroeg haar of ze niet met die man verder moest, ik wilde niet zomaar ergens in storen. Nee, het was goed. De man met de levensmoeie blik liep verder. Ze vertelde me dat ze me ging uitlaten of iets dergelijks. Ik vertelde dat me dat helemaal niets lijkt.

  Ze reageerde, en vertelde me dat ze wel iets anders wist. Ze zou me eerst 20 minuten als baby in een bedje leggen. Het bedje had een glazen of plastic transparante omheining. De 20 minuten liggen zou goed zijn om in mijn rol als baby te komen. Ze vertelde me dat ze me uit het bedje zou halen en me gaan wassen en verzorgen als een baby…

  In de ruimte waar ik was zag ik opeens een stuk of 20 opa’s en oma’s, in 2 rijen. Als toeschouwers stonden ze daar, ze lachten uitbundig en hun hoofden zaten veel te los op hun romp. Hun lijven schudde van het lachen. Het leek wel aanmoedigen wast ze deden.

  Ik begrijp de droom niet. Het gaat hier niet om seks of zo maar, duidelijk om een soort rollenspel en een afspraak die ik ergens gemaakt heb. Ik hoorde de pooier ergens in de droom met de vrouw praten over nog meer locaties die ze zouden gaan openen of overnemen.
  Die vrouw en die man als hond. Haar wens om een man als hond te behandelen ? Het vrouwelijke wat het mannelijk wil domineren ? Ik begrijp het niet.

  Esme
  Moderator

  Een pooier is een soort slavendrijver. Ze zeggen wel dat ze voor bescherming zorgen, maar het gaat meer om geld. De SM sessie is een spel van nederigheid en een machtspositie aannemen. De weg lijkt lang, omdat je met een probleem zit en moet je een obstakel overwinnen. De afstand lijkt lang, omdat je de moed bij elkaar moet zien te vinden om de confrontatie aan te gaan.

  De toilet is bedoelt om afval te lozen, zowel organisch als mentaal. Het heeft te maken met een verwerking. De kast is een opbergplaats. Het is de bedoeling om je zorgen te lozen en niet op te bergen. Uiteindelijk weet je de wc te vinden. Je gaat met je billen bloot en voelt en dat voelt heet.

  Een baby staat voor kwetsbaarheid in deze droom. Je laat het toe, wanneer mensen over je grens gaan. Het transparante bedje zie je vaak in het ziekenhuis. Zo hebben ouders goed zicht over hun kindje. In deze droom wordt je privacy geschonden. De toeschouwers zijn ouderen, die het rollenspel met plezier aanschouwen. Het kan vernederend aanvoelen. Het hoofd staat voor het denkvermogen. Deze zit los en is dus niet in balans.

  jan123
  Deelnemer

  Hoi Esme,

  Zie nu pas je reactie, vreemd want het forum liet zien dat ik de laatste reactie had gedaan?

  Maargoed , dank je wel voor je uitleg, vooral de kast zie ik nu op een andere manier.
  Heb weer wat stof om over na te denken.

  Esme
  Moderator

  Er was een storing op de website.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">