Ring

 • Auteur
  Berichten
 • Sdc
  Deelnemer

  Ik droomde dat ik een date had en die date gaf mij een ring. Goud met een diamantje. Ik was helemaal perplex en wist niet wat ik ermee moest doen. Ik heb opgezocht wat ring betekent maar er staat alleen iets over als je al ewn relatie hebt. Maar die heb ik dus niet. En ik ben ook niet verliefd op iemand.

  Weet iemand wat het betekent.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De date is een verlangen naar liefde en genegenheid. Het kan ook gaan voor de liefde voor jezelf te vinden. De ring staat voor oneindige band en goud vertegenwoordigt spirituele beloning, rijkheid, verfijning en verbetering van je levensomstandigheden. De diamant staat symbool voor helderheid en fungeert als een spiegel van jezelf en zorgt voor reflectie. Je gaat je ware zelf vinden, wat je rust gaat geven.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">