Realistische nachtmerries

 • Auteur
  Berichten
 • Kyravbergen
  Deelnemer

  Ik heb vannacht en hele realistische en enge droom gehad. Hoe raar t ook klinkt ik droomde over dat ik bezeten was. In de droom werd ik gewurgd en zag ik andere geesten etc. En als ik hulp ging halen bijvoorbeeld bij mijn zus duwde ze me weg en op dat moment werd ik met moeite wakker. Ik voelde ook echt dat ik gewurgd werd. Toen ik wakker werd was ik heel erg in paniek en ook was mijn lichaam warm en plakkerig, het duurde ook even voorde ik besefte dat het een droom was. Ik durf niet meer te gaan slapen want ik geloof heel erg in geesten. Heb dit nog nooit eerder gehad zo heftig. Waar komt dit door en hoe kan ik het verhelpen?

  Tris
  Gast

  Het kan een vorm van slaapverlamming zijn. Ik heb daar ook regelmatig last van. Zie ook mensen die dood zijn en die mij aanraken en pijn doen. In het begin had ik er vaak last van. Bijna 2 keer per week. Nu eens in de aantal maanden. Ik ben er gewoon mee leren leven, hoe eng het ook kan zijn. Meer informatie over slaapverlamming vindt je op diverse sites.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">