Realistische droom vreemdgaan en trii

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • DDreams
  Gast

  Goedenavond lieve lezer,

  Afgelopen nacht heb ik een behoorlijk vreemde droom gehad.
  Het speelde zich af in een verblijfsplaats, het voelde alsof ik op (school)kamp ging met allemaal mensen uit heden en verleden. Er kwamen personen die ik ken van de basisschool en studies die ik heb gevolgd.
  De situaties die mij het meest zijn bijgebleven is dat mijn huidige partner en ex-partner er beide waren en op een gegeven moment beide seks met mij wilden. Tegelijk. Een trio dus.
  Zelf voelde ik mij hier, in mijn droom, erg oncomfortabel bij. Ik wist me geen houding te geven en naar mijn weten is het ook niet echt gebeurd omdat ik me er zo raar bij voelde.
  Daarna ging de droom (nog meer) bergafwaarts. De ex van mijn huidige partner kwam de droom ook binnen. Ik lag in bed met mijn partner en las mee op zijn telefoon dat hij druk bezig was met praten met zijn ex. Ik las niet per se stiekem mee, ik kon openlijk meelezen gezien ik bij hem lag. Ik confronteerde hem hiermee en hij gaf inderdaad toe weer met zijn ex te gaan. Dit speelde zich in mijn droom al voor langere periode af. Zo’n 3 maanden waren zij weer actief “met elkaar”. Zijn ex arriveerde ook op locatie, waarnaar ik uiteindelijk in gesprek kwam met haar ouders. Die het beaamden en het ook niet correct vonden. Ik was op dit moment in mijn droom alleen maar aan het huilen, vol onbegrip. Mijn gedachten waren: “waarom kon hij hier gewoon niet eerlijk over zijn, en waarom houdt hij mij aan het lijntje?”
  De rest van de droom voelde het alsof ik stikte, vrijwel iedereen was onaardig, ik was verdrietig en in de war. Ik moest hier weg.
  Mijn beste vriendinnetje die ik had op de basisschool was ook aanwezig, zij zou de volgende dag vertrekken naar een luxe oord in Zwitserland om daar te gaan skiën. Dit was een soort lustrumreis vaneen studentenvereniging. De volgende dag besloot ik met haar mee te gaan, omdat ik dit blijkbaar aangeboden had gekregen door een “kakker” jongen die ik in het verleden eens heb ontmoet.
  Mijn droom eindigde ‘s avonds met een dramatische vlucht. Letterlijk. Ik liep naar een helikopter die ons zou vliegen naar Zwitserland. Mijn partner zag mij gaan, en keek mij verward aan terwijl ik de helikopter instapte.
  —————
  Ik werd midden in de nacht wakker, volledig bezweet en barstte ook direct in tranen uit. Het was een nachtmerrie.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">